El conillet que vol adormir-se por Carl-Johan Forssén Ehrlin

descargar El conillet que vol adormir-se en PDF

El conillet que vol adormir-se Carl-Johan Forssén Ehrlin

AUTOR/AUTORA:

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Descripción

Sinopsis

El conillet vol adormir-se, però no sap com fer-ho! Aquest conte és un nou mètode per ajudar els nens a dormir, una eina revolucionaria recomanada i elogiada per psicòlegs i terapeutes. El conte El conillet que vol adormir-se és un nou mètode per ajudar els nens a dormir. Traduït a diverses llengües, aquest llibre revolucionari ha ajudat milers de pares d’arreu del món a aconseguir que els seus fills agafin el son gràcies a les innovadores tècniques psicològiques que apareixen al llarg del relat. Escrit en llenguatge senzill, aquest conte fa que els nens es relaxin i s’adormin fins i tot abans que s’acabi. Ressenyes:El llibre, número u en vendes en diversos països, aconsegueix que els nens s’adormin sense problemes.ABC Pares esgotats del món, això és el que estàveu esperant. Si encara no teniu una còpia, heu de comprar-ne una quan abans.Metro L’hora d’anar a dormir més tranquil·la que hem tingut en mesos.Daily Mail Els lectors opinen:Magia en un llibre. Guauuu… simplement guauuu. Un llibre fantàstic. Funciona tal com diuennnnzzzz… El meu nen d’un any que no volia adormir-se està ara dormint gràcies a aquest llibre. 100% recomanable. Increïble. Realment funciona. Ideal perquè tota la família dormi com un tronc.

Acerca de Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin té una gran experiència en el camp de l’estudi del comportament. Ha treballat durant molts anys ajudant a directius i empleats a millorar professionalment i a desenvolupar-se dins les seves organitzacions. També ha donat conferències a universitats sueques sobre comunicació i lideratge. Carl-Johan sent passió pel saber, pel desenvolupament personal i per ajudar a les persones a assolir el seu potencial màxim. Avui en dia, ajuda a les persones principalment a través dels seus llibres.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2015
ISBN: 9788448846084
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$349.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 841
  • Tamaño: 699KB
  • Veces leído: 1307

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
El conillet que vol adormir-se descargar epub, El conillet que vol adormir-se gratis sin registrarse, El conillet que vol adormir-se en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí