El drac de la nit (Els déus del nord 4) por Jara Santamaría

descargar El drac de la nit (Els déus del nord 4) en PDF

El drac de la nit (Els déus del nord 4) Jara Santamaría

AUTOR/AUTORA:

Jara Santamaría

Descripción

Sinopsis

La llum i les tenebres s’enfronten de nou en la quarta part de la saga Els déus del nord la sèrie de mitologia del País Basc i Navarra que ja porta més de 35.000 exemplars venuts. Tres cosins. Dos mons. Un secret. És primavera i Gaua floreix amb centenars de colors. Les flors brillen més que mai, i hi ha qui creu que és gràcies a l’obertura del portal. Les normes han canviat, i l’Emma, malgrat que ja té quinze anys, pot entrar i sortir de Gaua tranquil·lament amb l’Ada, en Teo i també amb l’amona! A la vall es respira optimisme i la promesa d’una calma… que no durarà gaire. Allò que tots plegats havien cregut sempre que era una llegenda pot ser molt més real del que es pensaven. Una criatura que ha estat continguda durant massa temps amenaça de destruir tot allò que trobi al seu camí. Aconseguiran equilibrar les forces del bé i del mal, els cosins, o serà la discòrdia que sembra un déu venjatiu qui guanyi la batalla? Un viatge en què la màgia et conduirà fins a la veritat.

Acerca de Jara Santamaría

Jara Santamaría (Saragossa, 1990) és periodista de formació i escriu des de que era molt jove. L’any 2007, amb només 17 anys, va guanyar el II Premi Jordi Sierra i Fabra per a Joves Escriptors amb la novel·la Te comerás el mundo. És també autora de Londres después de ti (Premi Literari La Caixa/Plataforma) i de la saga Els déus del nord. Col·labora amb la revista digital Culturamas i amb el blog de literatura juvenil de la llibreria Kirikú y la Bruja, a més de participar en activitats d’animació a la lectura.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2021
ISBN: 9788418688430
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 785
  • Tamaño: 900KB
  • Veces leído: 1621

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
El drac de la nit (Els déus del nord 4) descargar epub, El drac de la nit (Els déus del nord 4) gratis sin registrarse, El drac de la nit (Els déus del nord 4) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ