El monstre del Buckingham Palace por David Walliams

descargar El monstre del Buckingham Palace en PDF

El monstre del Buckingham Palace David Walliams

AUTOR/AUTORA:

David Walliams

Descripción

Sinopsis

Una nova i increïble aventura de David Walliams! El Londres del futur està totalment en ruïnes i el seu jove príncep Alfred mai ha conegut la vida fora de palau, el lloc més segur de la ciutat. Sempre ha viscut protegit i envoltat dels millors luxes, però una nit comença a escoltar sorolls en la foscor dels passadissos… sembla que són els causants de successos molt estranys que mai havien vist dins del Buckingham Palace. L’Alfred es veu embolicat en un món de misteri, aventura i monstres. Però el pitjor arriba quan segresten la seva mare: la reina d’Anglaterra! Haurà d’armar-se de valor i treure tot el seu coratge per a salvar-la dels perills que aguaiten en la nit.

Acerca de David Walliams

David Williams va néixer a Londres el 1971 i combina la seva faceta d’actor amb la d’escriptor de novel·les per joves. A dia d’avui ja ha publicat sis novel·les, amb les que ha guanyat el suport del públic i de la crítica, convertint-se en l’autor juvenil més venut del moment al Regne Unit. La premsa ja l’ha batejat com el Roald Dahl del segle XXI.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2020
ISBN: 9788418057212
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$349.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 813
  • Tamaño: 731KB
  • Veces leído: 1335

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
El monstre del Buckingham Palace descargar epub, El monstre del Buckingham Palace gratis sin registrarse, El monstre del Buckingham Palace en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ