El petit tractor que vol adormir-se por Carl-Johan Forssén Ehrlin

descargar El petit tractor que vol adormir-se en PDF

El petit tractor que vol adormir-se Carl-Johan Forssén Ehrlin

AUTOR/AUTORA:

Carl-Johan Forssén Ehrlin

Descripción

Sinopsis

Després d’El conillet que vol adormir-se i L’elefanteta que vol adormir-se, arriba El petit tractor que vol adormir-se, la tercera entrega dels best seller mundials per llegir en veu alta que han revolucionat el gènere de contes per anar a dormir. Un nou mètode per ajudar als nens a dormir, una eina recomanada i elogiada per pares, psicòlegs i terapeutes. Deixeu que els vostres fills s’adormin gronxats amb el conte de l’Àlex, el petit tractor vermell que vol adormir-se. El tractor Àlex s’endurà els nens a fer un volt plàcid i relaxant pel camp, on trobaran amics com el conillet Pere i l’elefanteta Helena, la Pastanaga Badallaire i el Lleó Endormiscat, que els ajudaran a calmar-se i a agafar el son ràpidament, tant a la migdiada com a la nit. Els contes de Carl-Johan Forssén Ehrlin s’han traduït a diverses llengües i, gràcies a les seves innovadores tècniques psicològiques, s’han convertit en un mètode revolucionari que ja ha ajudat a milers de pares arreu del món a aconseguir que els seus fills agafin el son. Escrits amb un llenguatge senzill, i amb un disseny que estimula la relaxació, la placidesa i la son, aquests contes fan que els nens s’adormin fins i tot abans d’acabar la lectura. Ressenyes i opinions de lectors sobre El conillet que vol adormir-se:El llibre, número u en vendes en diversos països, aconsegueix que els nens s’adormin sense problemes.ABC Pares esgotats del món, això és el que estàveu esperant. Si encara no teniu una còpia, heu de comprar-ne una quan abans.Metro L’hora d’anar a dormir més tranquil·la que hem tingut en mesos.Daily Mail Màgia en un llibre. Guauuu… simplement guauuu. Un llibre fantàstic. Funciona tal com diuennnzzz… 100% recomanable.

Acerca de Carl-Johan Forssén Ehrlin

Carl-Johan Forssén Ehrlin té una gran experiència en el camp de l’estudi del comportament. Ha treballat durant molts anys ajudant a directius i empleats a millorar professionalment i a desenvolupar-se dins les seves organitzacions. També ha donat conferències a universitats sueques sobre comunicació i lideratge. Carl-Johan sent passió pel saber, pel desenvolupament personal i per ajudar a les persones a assolir el seu potencial màxim. Avui en dia, ajuda a les persones principalment a través dels seus llibres.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2018
ISBN: 9788448849634
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$349.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 749
  • Tamaño: 945KB
  • Veces leído: 1224

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
El petit tractor que vol adormir-se descargar epub, El petit tractor que vol adormir-se gratis sin registrarse, El petit tractor que vol adormir-se en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí