Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) por Ana Punset

descargar Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) en PDF

Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) Ana Punset

AUTOR/AUTORA:

Ana Punset

Descripción

Sinopsis

Les noies del Club de les Vambes Vermelles estan preparant una gran festa de Sant Valentí quan se’ls hi presenta una gran sorpresa: una alumna nova ha arribat a l’institut… La situació es preveu polèmica. Ha arribat una noia nova a l’institut i tot apunta que serà la propera incorporació del grup de les Pavetes… Però, imprevisiblement, la Mariona s’acosta a les noies del Club de les Vambes Vermelles per demanar-los que els ajudin a desfer-se de la nova! Seran capaces de treballar juntes contra un enemic comú?

Acerca de Ana Punset

L’Ana Punset va néixer a Tarragona el 1981 on va viure fins que va començar els estudis universitaris de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Després de participar en alguns projectes de cinema i televisió i cursar el Màster d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de diversos cursos de l’Escola d’Escriptors de Madrid, va començar a treballar al món de la premsa escrita. És autora de la sèrie juvenil El club de les vambes vermelles, que s’ha convertit en un gran èxit de ventes.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2016
ISBN: 9788490436974
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$399.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 1038
  • Tamaño: 881KB
  • Veces leído: 1608

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) descargar epub, Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) gratis sin registrarse, Juntes, of course (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 8) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ