La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna por Lewis York

descargar La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna en PDF

La cara oculta de (l'arribada de l'home a) la Lluna Lewis York

AUTOR/AUTORA:

Lewis York

Descripción

Sinopsis

Amb motiu del 40 aniversari de l’arribada de l’home a la lluna, Lumen visita el món llunàtic. Al final de la Segona Guerra Mundial (1945) les dues potències més poderoses de l’època, l’URSS i els EEUU, iniciaren el que s’anomenà la Guerra Freda. Una de les disputes més espectaculars fou la carrera de l’espai. Tant els comunistes com els capitalistes volien conquerir l’espai exterior, o si més no que ho semblés. L’URSS anava per davant amb els seus proyectes Sputnik, però els EEUU aconseguiren guanyar la partida més important: que un home trepitgés la Lluna. El 20 de juliol de 1969, a les 10:56 PM, Neil Amstrong posà un peu a la Lluna i davant una audiència televisiva de 600 milions de persones, sentencià: Aquest és un petit pas per a l’home, però un salt gegantesc per a la Humanitat. Des d’aleshores, són moltes les veus que han dubtat de la proesa exposant una sèrie d’anomalies que surten a les imatges que es feren: ombres estranyes, reflexos, un firmament sense estrelles, un allunatge que no aixeca pols… Els autors d’aquest llibre han investigat el cas i han aconseguit parlar amb alguns testimonis (vinguts des del més recòndit de la seva imaginació) que podran oferir una mica de llum sobre tants enigmes… o no. Perquè, per molt que la Lluna giri, sempre manté una cara oculta. I, en aquest cas, resulta divertida, sorprenent i rigorosament incerta.

Acerca de Lewis York

Lewis York és Lluís Llort. Va néixer un dissabte i els va fotre el cap de setmana a la seva mare i al seu pare, d’una tacada. En concret el 15 de gener de 1966. De jovenet volia dedicar-se a la música, apallissant la bateria i la guitarra i bramant. Els seus veïns no estaven d’acord. Va estudiar… poc, potser perquè, com diu un amic seu, no és que no reflexioni, és que reflexiona malament. Tot i així, fa 27 anys que treballa en un diari de Barcelona. Gràcies a la seva tenacitat i a la paciència de la seva dona va aconseguir escriure algun text una mica més llarg (i ample) que la llista de la compra i, el més increïble, va arribar a cobrar (poc). Ha publicat algunes novel·les (6 d’adults i 1 juvenil), que signa només Llort (és que Lluís no li agrada); alguns contes (ha participat en 6 antologies, a més de publicar en revistes) i centenars d’articles de premsa (entre informació, opinió, creació i crítica literària). També ha escrit guions per a dues sèries d’humor (ell creia que eren drames socials i ningú el va treure de l’error, per si de cas). I, finalment, ha publicat 8 títols infantils, que signa Lewis York. El formatge és l’aliment que més li agrada. De fet, l’apassiona. I no hi ha molt més que explicar … Bé sí, que sol sentir-se bastant feliç, i és conscient que aconseguir-ho no és empresa fàcil. I explicar-ho tampoc, encara que sigui a pessics, a instants.

Acerca de Roger Olmos

Roger Olmos nació en 1975. Empezó su carrera haciendo de aprendiz de ilustrador científico en una clínica de Barcelona. Al terminar sus estudios, se especializó en ilustración infantil. Dentro del mundo de la ilustración, ha trabajado en diversos campos: en literatura, prensa, publicidad y televisión. Ha publicado alrededor de 20 títulos, los cuales han sido traducidos al inglés, italiano, francés, portugués, rumano, coreano y árabe. Después de ganar 3 White Raben Awards y haber sido seleccionado durante tres años consecutivos en la Feria del libro infantil de Bolonia, Roger Olmos ganó el premio Llibreter en 2007 y el premio Lazarillo en 2008.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2014
ISBN: 9788448839864
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$249.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 907
  • Tamaño: 817KB
  • Veces leído: 1410

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna descargar epub, La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna gratis sin registrarse, La cara oculta de (l’arribada de l’home a) la Lluna en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí