La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) por Harriet Muncaster

descargar La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) en PDF

La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) Harriet Muncaster

AUTOR/AUTORA:

Harriet Muncaster

Descripción

Sinopsis

Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable! Aquesta nit…, la Isadora ballarà! La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és una fada, el seu pare un vampir i ella té una miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky. La Isadora ha estat convidada al ball anual de vampirs, però ella fa ballet com les fades. Haurà de preparar el ball de vampirs, però no vol renunciar a ser en part una fada! Quan s’aixequi el teló…, s’atrevirà la Isadora a ser diferent dels altres? Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïna inigualable, La Isadora Moon és una encantadora i divertida sèrie de lectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs. A més, en aquest volum…- aprèn noves receptes delicioses!- munta el teu propi espectacle màgic!

Acerca de Harriet Muncaster

Harriet Muncaster estudió ilustración en Norwich, e ilustración de libros infantiles en la Escuela de Arte de Cambridge. Ha publicado media docena de libros sobre brujas, princesas y, ahora, hadas-vampiro. Vive en Hertforshire, Inglaterra.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2019
ISBN: 9788420452401
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$299.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 920
  • Tamaño: 966KB
  • Veces leído: 1570

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) descargar epub, La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) gratis sin registrarse, La Isadora Moon i la nit màgica (Grans històries de la Isadora Moon 2) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ