La Isadora Moon i l’encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) por Harriet Muncaster

descargar La Isadora Moon i l’encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) en PDF

La Isadora Moon i l'encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) Harriet Muncaster

AUTOR/AUTORA:

Harriet Muncaster

Descripción

Sinopsis

Meitat fada, meitat vampir, i totalment inigualable! Descobreix el llibre més especial de la Isadora Moon! La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és una fada, el seu pare un vampir i ella té una miqueta de tots dos. Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky. A la Isadora li encanta jugar amb la neu, i amb neu i una mica de màgia ha creat un amic nou! Tot i que… l’encanteri no pot durar per sempre. O potser sí? Aprèn, a més…- a escriure històries,- a preparar receptes màgiques i-a gaudir d’aquests jocs i manualitats increïbles que et proposa la Isadora! Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïna inigualable, La Isadora Moon és una encantadora i divertida sèrie delectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs.

Acerca de Harriet Muncaster

Harriet Muncaster estudió ilustración en Norwich, e ilustración de libros infantiles en la Escuela de Arte de Cambridge. Ha publicado media docena de libros sobre brujas, princesas y, ahora, hadas-vampiro. Vive en Hertforshire, Inglaterra.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2018
ISBN: 9788420433790
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$299.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 1029
  • Tamaño: 865KB
  • Veces leído: 1733

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La Isadora Moon i l’encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) descargar epub, La Isadora Moon i l’encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) gratis sin registrarse, La Isadora Moon i l’encanteri màgic (Grans històries de la Isadora Moon 1) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí