La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) por Harriet Muncaster

descargar La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) en PDF

La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) Harriet Muncaster

AUTOR/AUTORA:

Harriet Muncaster

Descripción

Sinopsis

Meitat fada, meitat vampir, i totalment única! Benvinguts al món de la Isadora Moon! Aquesta nit, la Isadora i la Zoe faran una festa de pijames! La Isadora Moon és especial perquè és diferent. La seva mare és una fada, el seu pare és un vampir i ella té una miqueta de tots dos.Li encanta la nit, els ratpenats i el seu tutú negre de ballet, però també la llum del sol, les varetes màgiques i el seu conillet rosa Pinky. Quan la seva amiga Zoe la convida a fer una festa de pijames, la Isadora està encantada: mai havia anat a cap! La Zoe i la Isadora faran un pastís, jugaran a disfressar-se i s’explicaran històries de por… Amb tot això, i una miqueta de màgia, no et sembla una festa d’allò més especial? Amb irresistibles il·lustracions en rosa i negre i una heroïna inigualable, La Isadora Moon és una encantadora i divertida sèrie de lectures ideal per joves lectors que volen flors i purpurina, però als que també els hi agrada el món misteriós dels vampirs.

Acerca de Harriet Muncaster

Harriet Muncaster estudió ilustración en Norwich, e ilustración de libros infantiles en la Escuela de Arte de Cambridge. Ha publicado media docena de libros sobre brujas, princesas y, ahora, hadas-vampiro. Vive en Hertforshire, Inglaterra.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2019
ISBN: 9788420451787
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$299.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 625
  • Tamaño: 1034KB
  • Veces leído: 1384

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) descargar epub, La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) gratis sin registrarse, La Isadora Moon va a una festa de pijames (La Isadora Moon 8) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí