La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) por Jara Santamaría

descargar La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) en PDF

La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) Jara Santamaría

AUTOR/AUTORA:

Jara Santamaría

Descripción

Sinopsis

Tres cosins. Dos mons. Un secret. Descobreix Els déus del nord, la saga més impactant de l’any. Un viatge on la màgia et conduirà fins a la veritat. El dia pels del dia. La nit pels de la nit. Diu la llegenda que, a la vall del Baztán, els déus convivien en germanor i les criatures del dia i de la nit podien viure en harmonia. Però en Gaueko, el temible déu de la nit, va començar a atemorir els humans amb el seu seguici de llops, i la deessa de la Terra, Mari, va engendrar la Lluna i el Sol per il·luminar i protegir els humans de la foscor. No obstant això, les ànsies de poder d’en Gaueko el van portar a tramar un pla per raptar el Sol i instaurar així, d’una manera definitiva, el seu regnat de les ombres. Presa de la ira, Mari va dividir el món en dos i ja res ni ningú no van poder creuar mai la frontera entre tots dos mons. En Teo, l’Emma i l’Ada no s’agraden gens, però són cosins, i les circumstàncies han volgut que passin l’estiu junts al mas navarrès de la seva àvia. Quan un d’ells desapareix i els altres surten a buscar-lo, descobreixen un univers de bruixots i de déus, de gegants irascibles i de belles dones amb urpes de rapinyaire, en el qual el temible déu Gaueko ha imposat la foscor. Un món on només es podran salvar de les tenebres, si romanen units i descobreixen la seva pròpia màgia.

Acerca de Jara Santamaría

Jara Santamaría (Zaragoza, 1990) es periodista de formación y escribe desde muy joven. En 2007, con tan solo 17 años, obtuvo el II Premio Jordi Sierra i Fabra para Jóvenes Escritores con la novela Te comerás el mundo. Es también autora de Londres después de ti (Premio Literario La Caixa/Pataforma) y de la saga Los dioses del norte. Colabora en la revista digital Culturamas y en el blog de literatura juvenil de la librería Kirikú y la Bruja, además de participar en actividades de animación a la lectura.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2019
ISBN: 9788417424787
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$399.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 706
  • Tamaño: 816KB
  • Veces leído: 1452

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) descargar epub, La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) gratis sin registrarse, La llegenda del bosc (Els déus del nord 1) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ