La meva família por Cristina Losantos

descargar La meva família en PDF

La meva família Cristina Losantos

AUTOR/AUTORA:

Cristina Losantos

Descripción

Sinopsis

En Pau està a punt de tenir un germanet, la Martina es pregunta per què ella només té mare i en Joan recorda quan va ser adoptat…Amb les famílies passa el mateix que amb les persones: totes són diferents, no n’hi ha dues d’iguals. Però totes tenen un tret comú, allò que fa que la nostra família sigui la millor del món per a cadascú de nosaltres: que ens estimem!La meva família és una història creada amb l’assessorament de l’equip mèdic de Dexeus dona i il·lustrada per Cristina Losantos.

Datos del libro
Grup 62 2018
ISBN: 9788491375159
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$179.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 688
  • Tamaño: 812KB
  • Veces leído: 1663

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La meva família descargar epub, La meva família gratis sin registrarse, La meva família en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí