La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) por Wendy Harmer

descargar La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) en PDF

La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) Wendy Harmer

AUTOR/AUTORA:

Wendy Harmer

Descripción

Sinopsis

Gaudeix i diverteix-te amb la Perla, la fada del parc, i gaudeix d’una aventura al carnestoltes de Rio! La Perla, la fada del parc, sempre viu aventures màgiques. Encara no la coneixes? Doncs som-hi! La Perla arriba a Rio de Janeiro a punt per celebrar el seu famós carnestoltes! La Luciana, la fada del parc de la Tijuca, està molt enfeinada amb els preparatius. La Perla tindrà cura de les erugues i vigilarà ben de prop els ocells. Però una petita confusió pot arruïnar-ho tot! Llibres ideals per a primers lectors – Amb lletra gran per a una lectura fàcil i amena – Amb il·lustracions plenes de detalls i molt divertides que acompanyen el text – Amb històries màgiques que apassionen a nenes i a nens – Amb un format perfecte per llegir a qualsevol lloc Aquesta col·lecció és amena i divertida. Les il·lustracions són precioses, als nens els encanta. Històries divertides que atrapen els petits lectors, dibuixos preciosos i lletra gran per als que s’inicien en la lectura. Llibres molt adequats per iniciar-se en la lectura. Els dibuixos estan plens de detalls i tenen una estètica molt xula.

Acerca de Wendy Harmer

Wendy Harmer és una polifacètica autora australiana que va començar la seva carrera professional com a periodista i va aconseguir renom al món de la comèdia, del que mai s’ha desvinculat gràcies a les seves múltiples i contínues col·laboracions en teatre, ràdio i televisió. En l’àmbit de la literatura, va iniciar la seva reeixida carrera amb les aventures de La Perla, la fada del parc, publicades en deu països de tot el món i que també han estat adaptades a la televisió. Recentment, s’ha llançat a l’escriptura de novel·les juvenils. Viu a Sydney amb el seu marit, un ecologista compromès, i els seus dos fills.

Acerca de Gypsy Taylor

Gypsy Taylor és dissenyadora i il·lustradora. Es va formar a l’escola nacional de teatre australiana (NIDA). La seva trajectòria professional comprèn feines en diversos mitjans, entre ells el cinema, la publicitat i l’animació. En els últims anys, ha col·laborat amb importants produccions com ara l’adaptació cinematogràfica del primer episodi de Les cròniques de Nàrnia. Il·lustra les aventures de La Perla i imparteix cursos de disseny de vestuari a Austràlia.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2014
ISBN: 9788448842031
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$199.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 702
  • Tamaño: 955KB
  • Veces leído: 1439

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) descargar epub, La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) gratis sin registrarse, La Perla al Brasil (Col·lecció La Perla) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ