Nova York, Let’s Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) por Ana Punset

descargar Nova York, Let’s Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) en PDF

Nova York, Let's Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) Ana Punset

AUTOR/AUTORA:

Ana Punset

Descripción

Sinopsis

Les noies del Club de les Vambes Vermelles no es poden creure la sort que han tingut: els hi han atorgat una beca gràcies a la qual podran passar dues setmanes totes juntes a Nova York! Han seleccionat totes les noies del Club de las Vambes Vermelles per anar d’intercanvi a Nova York dues setmanes! Malgrat tot, ben aviat descobreixen que tindran poc temps per divertir-se… A l’escola americana són superestrictes i també tenen les seves pròpies Pavetes. A més, sembla que un fantasma les persegueix. Com s’ho faran per sobreviure a aquesta aventura americana?

Acerca de Ana Punset

L’Ana Punset va néixer a Tarragona el 1981 on va viure fins que va començar els estudis universitaris de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Després de participar en alguns projectes de cinema i televisió i cursar el Màster d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de diversos cursos de l’Escola d’Escriptors de Madrid, va començar a treballar al món de la premsa escrita. És autora de la sèrie juvenil El club de les vambes vermelles, que s’ha convertit en un gran èxit de ventes.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2017
ISBN: 9788490437582
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$399.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 848
  • Tamaño: 990KB
  • Veces leído: 1281

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Nova York, Let’s Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) descargar epub, Nova York, Let’s Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) gratis sin registrarse, Nova York, Let’s Go (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 10) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí