Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) por Rick Riordan

descargar Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) en PDF

Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) Rick Riordan

AUTOR/AUTORA:

Rick Riordan

Descripción

Sinopsis

Percy Jackson ens ofereix en aquest llibre una visió molt propera dels déus de l’Olimp, afegint una mica de la seva màgia particular i un munt de comentaris sarcàstics al coneixement de la mitologia. Com a fill de Posidó i mare humana, ningú pot parlar-nos dels déus grecs amb més autoritat que en Percy Jackson. En un breu parèntesi de les seves aventures, amb les que ha guanyat tants i tants fans al món sencer, en Percy ens explica en aquets llibre tot el que volem saber sobre els déus de l’Olimp. A més d’un breu repàs de les deïtats gregues al més pur estil qui és qui, en Percy ens explica en què va consistir la creació del món i, sense mossegar-se la llengua, ens avisa: si us agraden les pel·lícules de terror, els banys de sang, les mentides, els robatoris, les punyalades per l’esquena i el canibalisme, seguiu llegint, perquè sens dubte aquella va ser l’Edat d’Or de tot això. Els déus que cauen sota la lupa d’en Percy Jackson en aquets llibre són:Afrodita, Apol·lo, Ares, Artemisa, Atenea, Demèter, Dionís, Hades, Hefest, Hera, Hermes, Hestia, Persèfone, Posidó i Zeus.

Acerca de Rick Riordan

Rick Riordan (San Antonio, Estados Unidos, 1964) es, sin duda, uno de los autores de literatura juvenil más respetados. Profesor de instituto, el fulgurante éxito de la serie Percy Jackson y los dioses del Olimpo hizo que pudiera dedicarse a la escritura a tiempo completo.

Datos del libro
Ediciones Salamandra 2015
ISBN: 9788415631194
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…
$349.99
>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 857
  • Tamaño: 938KB
  • Veces leído: 1795

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) descargar epub, Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) gratis sin registrarse, Percy Jackson i els déus grecs (Percy Jackson) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí