Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) por Rick Riordan

descargar Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) en PDF

Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) Rick Riordan

AUTOR/AUTORA:

Rick Riordan

Descripción

Sinopsis

Després d’explicar-nos les històries més emocionants dels déus grecs… Qui millor que un fill de Posidó per apropar-nos al món dels herois de l’Antiga Grècia? Acompanya a en Percy Jackson en aquesta apassionant aventura. Si vols saber qui va tallar el cap de la Medusa o quina heroïna va ser criada per una osa, aquest és el llibre que has de consultar. Ningú millor que un fill de Posidó com Percy, que ha sobreviscut a un fotimer d’enfrontaments amb éssers i criatures mitològiques, per narrar les increïbles gestes de Perseu, Atalanta, Bel·lerofont o Hèrcules, per citar només alguns dels molts personatges èpics que hi ha entre aquestes pàgines. Així que en Percy ens empeny a acompanyar-lo en aquesta aventura amb la següent proposta: Retrocedirem en el temps uns quatre mil anys per decapitar monstres, salvar algun que altre regne, disparar a uns quants déus al cul, saquejar elsinferns i robar a gent molt dolenta. Preparats? Perfecte. Som-hi!

Acerca de Rick Riordan

Rick Riordan (San Antonio, Estados Unidos, 1964) es, sin duda, uno de los autores de literatura juvenil más respetados. Profesor de instituto, el fulgurante éxito de la serie Percy Jackson y los dioses del Olimpo hizo que pudiera dedicarse a la escritura a tiempo completo.

Datos del libro
Ediciones Salamandra 2017
ISBN: 9788415629665
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$449.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 631
  • Tamaño: 663KB
  • Veces leído: 1332

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) descargar epub, Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) gratis sin registrarse, Percy Jackson i els herois grecs (Percy Jackson) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí