Súper Clea i l’anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) por Ana García-Siñeriz

descargar Súper Clea i l’anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) en PDF

Súper Clea i l'anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) Ana García-Siñeriz

AUTOR/AUTORA:

Ana García-Siñeriz

Descripción

Sinopsis

Viu les aventures més màgiques amb la Súper Clea, superheroïna per sorpresa! Una nova sèrie dels autors amb més glamour: Ana García-Siñeriz i Jordi Labanda! La Clea és una noia normal, que va a una escola normal, que té una millor amiga normal (encara que cal reconèixer que la Lilly és la millor del món…). Però, de sobte, tota la seva vida es torna extraordinària gràcies a un anell molt especial: quan el capgira, el seu cabell canvia de color, la seva roba es transforma… i guanya poders! Aconseguirà salvar el món sense perdre’s l’examen de matemàtiques? Viu les aventures més màgiques amb la Súper Clea, superheroïna per sorpresa!

Acerca de Ana García-Siñeriz

Ana García-Siñeriz (Oviedo, 1965) és periodista i escriptora, molt coneguda per la seva trajectòria com a presentadora de televisió (Lo+plus, Magacine, Channel núm. 4, Matinal 4). A més, ha publicat diversos llibres, entre ells una col·lecció juvenil titulada La banda de Zoé, amb il·lustracions de Jordi Labanda.

Acerca de Jordi Labanda

Jordi Labanda és un il·lustrador de moda, publicitat i animació. Els seus treballs apareixen en publicacions com Vogue, Apartament, Candy o Harper’s Bazaar, entre altres, i col·labora amb marques d’alta costura. A més, ha exhibit les seves obres en museus i galeries de tot el món, com ara a Tokio, París, Barcelona, Madrid o Mèxic.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2021
ISBN: 9788418057298
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$349.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 747
  • Tamaño: 1020KB
  • Veces leído: 1341

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Súper Clea i l’anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) descargar epub, Súper Clea i l’anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) gratis sin registrarse, Súper Clea i l’anell màgic (Sèrie Súper Clea 1) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí