Tot el que necessites saber sobre sexualitat por Carolina Checa

descargar Tot el que necessites saber sobre sexualitat en PDF

Tot el que necessites saber sobre sexualitat Carolina Checa

AUTOR/AUTORA:

Carolina Checa

Descripción

Sinopsis

A Tot el que necessites saber sobre sexualitat trobaràs resposta a les preguntes que els i les joves (i no tan joves) acostumen a fer sobre sexe, plaer, emocions, pràctiques sexuals, identitats i com tenir cura de nosaltres i de les persones amb qui compartim sexualitat. Tot el que necessites saber sobre sexualitat neix amb la intenció de donar eines perquè cadascú trobi la seva sexualitat, decideixi com afrontar-la i la gaudeixi de manera sana i segura. Parlant sempre des d’un enfocament feminista i de drets, en aquest pràctic llibre es fa èmfasi en la diversitat sexual i de gènere i en una sexualitat de consens i lliure de violències, perquè totes les persones pugem viure la sexualitat sense discriminacions ni opressions. Descobreix tots aquests assumptes sobre els quals ens costa parlar, però que tenim moltes ganes de conèixer. Perquè dir les coses pel seu nom és la millor manera de parlar de sexualitat. Perquè el més important és que t’hi apropis i la visquis de forma lliure i sana.

Acerca de Carolina Checa

Carolina Checa Dumont és treballadora social i sexòloga. Des de fa aproximadament dos anys treballa al Centre jove d’atenció a les sexualitats realitzant acompanyaments a adolescents i joves des d’una amplia mirada en temes de sexualitats (CJAS). Acompanyant en diversos programes d’atenció i assessorament a persones LGTBI i persones amb diversitat funcional. També acompanya a noies que han viscut violències masclistes (programa de l’APFCIB). Compagina la seva activat professional amb diversos projectes feministes i diferents formes d’activisme.

Acerca de Noemí Elvira

Noemí Elvira és psicòloga i antropòloga. Desenvolupa diversos projectes de formació sobre sexualitat, drets sexuals i prevenció de les violències masclistes a l’Associació pels drets sexuals i Reproductius i realitza acompanyament emocional a noies que han patit violència masclista al Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (programa jove de l’Associació). També ha estat coordinadora, membre l’equip de continguts i presentadora del programa d’educació sexual dirigit a joves Oh My Goig! de betevé. Compagina la seva activitat professional amb l’activisme i és membre de la companyia de teatre feminista Averlasailas: Teatro de lo Posible.

Acerca de Anna Morero

Anna Morero és doctora en Sociologia per la Universitat de Barcelona, on també és professora associada. Des de fa més d’una dècada treballa, a més, al Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (programa jove de l’Associació), on ha col·laborat en diversos projectes que tenen com a eix transversal els drets sexuals i reproductius, la justícia de gènere i la prevenció de les violències masclistes. Ha format part de l’equip de redacció de continguts del programa de televisió sobre educació sexual Oh My Goig! de betevé. Compagina la seva activitat professional amb l’activisme feminista.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2019
ISBN: 9788416930951
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…
$349.99
>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 577
  • Tamaño: 805KB
  • Veces leído: 1575

Aquí tienes más Libros de Infantil

Llegaste buscando:
Tot el que necessites saber sobre sexualitat descargar epub, Tot el que necessites saber sobre sexualitat gratis sin registrarse, Tot el que necessites saber sobre sexualitat en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ