Un, dos, tres… selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) por Ana Punset

descargar Un, dos, tres… selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) en PDF

Un, dos, tres... selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) Ana Punset

AUTOR/AUTORA:

Ana Punset

Descripción

Sinopsis

Arriba l’estiu i les noies del Club de les Vambes Vermelles tenen un munt de plans…, però per separat! Cap d’elles té temps per reunir-se amb les altres. Què serà del Club? Ha arribat l’estiu i les noies del Club de las Vambes Vermelles volen aprofitar el temps al màxim! Però sense saber ben bé com, els plans de cadascuna les separen i cap no troba el moment per quedar. La Laia s’avorreix i decideix buscar-se un hobby nou. Així que obre un canal de YouTube per a ella sola. I si això representa la fi d’El Club de les Vambes Vermelles?

Acerca de Ana Punset

L’Ana Punset va néixer a Tarragona el 1981 on va viure fins que va començar els estudis universitaris de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Després de participar en alguns projectes de cinema i televisió i cursar el Màster d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de diversos cursos de l’Escola d’Escriptors de Madrid, va començar a treballar al món de la premsa escrita. És autora de la sèrie juvenil El club de les vambes vermelles, que s’ha convertit en un gran èxit de ventes.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2017
ISBN: 9788490438589
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$399.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 867
  • Tamaño: 783KB
  • Veces leído: 1397

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Un, dos, tres… selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) descargar epub, Un, dos, tres… selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) gratis sin registrarse, Un, dos, tres… selfie! (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 11) en pdf en español

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ