Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) por Ana Punset

descargar Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) en PDF

Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) Ana Punset

AUTOR/AUTORA:

Ana Punset

Descripción

Sinopsis

Les noies del Club de les Vambes Vermelles han descobert que una companya de classe és assetjada per les populars… Se’ls acudirà alguna solució original per ajudar-la i acabar amb el problema definitivament? Quan les noies del Club de les Vambes Vermelles descobreixen que les Pavetes fan el buit a una de les seves companyes de classe, decideixen passar a l’acció i ajudarla! D’altra banda, s’han inscrit en un concurs de fotografia a Instagram…, i les Pavetes fan tots les possibles per guanyar. La seva dictadura no pot continuar!

Acerca de Ana Punset

L’Ana Punset va néixer a Tarragona el 1981 on va viure fins que va començar els estudis universitaris de Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra, a Barcelona. Després de participar en alguns projectes de cinema i televisió i cursar el Màster d’Escriptura per a Cinema i Televisió de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de diversos cursos de l’Escola d’Escriptors de Madrid, va començar a treballar al món de la premsa escrita. És autora de la sèrie juvenil El club de les vambes vermelles, que s’ha convertit en un gran èxit de ventes.

Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2017
ISBN: 9788490438343
Idioma: Español
Formatos: pdf epub kindle mobi

En otros lados…

$399.99

>>> Aquí GRATIS!!! <<<

Información:

  • Veces descargado: 865
  • Tamaño: 701KB
  • Veces leído: 1693

Aquí tienes más Libros de Juvenil

Llegaste buscando:
Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) descargar epub, Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) gratis sin registrarse, Un milió de likes (Sèrie El Club de les Vambes Vermelles 12) en pdf en español

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí